Obniżki na WINYLE nawet do -50%!
KSIĄŻKA

BHP w branży gastronomicznej - Piotr Dominik BHP w branży gastronomicznej - Piotr Dominik

7399
7399

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Organizacja produkcji gastronomicznej HGT.12 Organizacja produkcji gastronomicznej HGT.12

6899
6899

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Vademecum żywienia człowieka - Marcin Jabłoński Vademecum żywienia człowieka - Marcin Jabłoński

2399
2399

Wysyłamy w 24h

KSIĄŻKA

Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podręcznik - Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.1 podręcznik - Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska

8599
8599

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Przygotowanie pieczywa do dystrybucji Kwal. (Tom 34) Przygotowanie pieczywa do dystrybucji Kwal. (Tom 34)

5699
5699

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Żywienie i usługi gastronomiczne część 1 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Żywienie i usługi gastronomiczne część 1 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem

4599
4599

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02 - Longina Borkowicz Pracownia gastronomiczna cz.1. Kwalifikacja HGT.02 - Longina Borkowicz

4799
4799

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1 Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1

8599
8599

Wysyłamy w ciągu 2‑7 dni

KSIĄŻKA

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. V Działalność Żywienie i usługi gastronomiczne cz. V Działalność

3799
3799

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Język angielski zawodowy dla branży gastronomicznej ćw.2021 - Katarzyna Sarna, Rafał Sarna Język angielski zawodowy dla branży gastronomicznej ćw.2021 - Katarzyna Sarna, Rafał Sarna

6799
6799

Wysyłamy w 24h

KSIĄŻKA

Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1 - Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1 - Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska

8299
8299

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podręcznik - Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzywda Organizacja żywienia i usług gastr.TG.16 cz.2 podręcznik - Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzywda

8599
8599

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia 1 - Joanna Ewa Kowalska Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia 1 - Joanna Ewa Kowalska

3599
3599

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia 2 - Joanna Ewa Kowalska Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia 2 - Joanna Ewa Kowalska

3599
3599

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz. 1 - Anna Kmiołek-Gizara Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz. 1 - Anna Kmiołek-Gizara

6999
6999

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Podstawy gastronomii i technologii żywności cz. 2 - Anna Kmiołek Podstawy gastronomii i technologii żywności cz. 2 - Anna Kmiołek

6999
6999

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6 - A. Kmiołek-Gizara Pracownia gastronomiczna. Kwalifikacja T.6 - A. Kmiołek-Gizara

7399
7399

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15 Pracownia obsługi klientów. Kwalifikacja T.15

7699
7699

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Repetytorium i testy egzaminacyjne Technik żywienia T.15 - Joanna Duda, Sebastian Krzywda, Renata Szajna Repetytorium i testy egzaminacyjne Technik żywienia T.15 - Joanna Duda, Sebastian Krzywda, Renata Szajna

6499
6499

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2 Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2

8599
8599

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP

8499
8499

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Sporządzanie potraw i napojów Kw. TG.07 cz. 1 - Marzanna Zienkiewicz Sporządzanie potraw i napojów Kw. TG.07 cz. 1 - Marzanna Zienkiewicz

8299
8299

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Sporządzanie potraw i napojów Kw. TG.07 cz. 2 - Anna Kmiołek-Gizara Sporządzanie potraw i napojów Kw. TG.07 cz. 2 - Anna Kmiołek-Gizara

8299
8299

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Technologia gastronomiczna z towararoznawstwem w pytaniach cz.1 Technologia gastronomiczna z towararoznawstwem w pytaniach cz.1

2699
2699

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Usługi gastronomiczne HGT.12 Usługi gastronomiczne HGT.12

7099
7099

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podręcznik - Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii. podręcznik - Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz

7999
7999

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu i żywności - Jan Gawęcki, Jolanta Czarnocińska, Józef Korczak Zbiór zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu i żywności - Jan Gawęcki, Jolanta Czarnocińska, Józef Korczak

3599
3599

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Zbiór zadań z gastronomii - Magdalena Kaźmierczak Zbiór zadań z gastronomii - Magdalena Kaźmierczak

6599
6599

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy 2015-2019 - Jan Gawędzki, Małgorzata Kulczak, Józef Korczak, Jolanta Czarnocińska Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy 2015-2019 - Jan Gawędzki, Małgorzata Kulczak, Józef Korczak, Jolanta Czarnocińska

3799
3799

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.1 Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.1

5499
5499

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.2 Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.2

5499
5499

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. III Technik gastronomii z towaroznawstwem Żywienie i usługi gastronomiczne cz. III Technik gastronomii z towaroznawstwem

4199
4199

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. II Żywienie i usługi gastronomiczne cz. II

4599
4599

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. IV Wyposażenie - Anna Derbis, Lidia Linka Żywienie i usługi gastronomiczne cz. IV Wyposażenie - Anna Derbis, Lidia Linka

4399
4399

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII

3799
3799

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VII - Joanna Ozdarska Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VII - Joanna Ozdarska

4199
4199

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI Zasady żywienia Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI Zasady żywienia

5799
5799

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI Kwalifikacja T.15 Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI Kwalifikacja T.15

4499
4499

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X - Joanna Ozdarska Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X - Joanna Ozdarska

4499
4499

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Żywienie człowieka podstawy nauki o żywieniu T1 Żywienie człowieka podstawy nauki o żywieniu T1

Artykuł niedostępny

KSIĄŻKA

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Gastronomia REA Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Gastronomia REA

Artykuł niedostępny

KSIĄŻKA

Technologia gastr. z towar.. 1 ZSZ REA-WSiP Technologia gastr. z towar.. 1 ZSZ REA-WSiP

Artykuł niedostępny

KSIĄŻKA

Właściwości fizyczne żywności Właściwości fizyczne żywności

Artykuł niedostępny

KSIĄŻKA

Wybrane zagadnienia z ogólnej technologii Wybrane zagadnienia z ogólnej technologii

Artykuł niedostępny

KSIĄŻKA

Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności Biologicznie aktywne peptydy i białka żywności

Artykuł niedostępny

KSIĄŻKA

Język angielski zawodowy w gastronomii ćw. Język angielski zawodowy w gastronomii ćw.

Artykuł niedostępny

KSIĄŻKA

Maszynoznawstwo gastronomiczne Maszynoznawstwo gastronomiczne

Artykuł niedostępny

KSIĄŻKA

Maszyny i urządzenia do produkcji zwierzęcej Maszyny i urządzenia do produkcji zwierzęcej

Artykuł niedostępny

KSIĄŻKA

Mięso i przetwory drobiowe Mięso i przetwory drobiowe

Artykuł niedostępny

KSIĄŻKA

Obsługa gości 2 (konsumentów) REA WsiP Obsługa gości 2 (konsumentów) REA WsiP

Artykuł niedostępny