KSIĄŻKA
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2 [KSIĄŻKA]

8599

Wysyłamy w 72h

Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Kurier 24h 1499
Kategoria Biotechnologia, technologia żywności
Autor ANNA KMIOŁEK
Ilość stron 183
Okładka broszurowa
Opis Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6(Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do przygotowywania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych oraz posiłków codziennych i okolicznościowych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
EAN 9788302135897
Dział KSIĄŻKA
Nr dopuszczenia Reforma 2012
Autor ANNA KMIOŁEK
Rok wydania 2013
Wydawca WSIP
Ilość stron 183
Okładka broszurowa
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 17x24 cm
Wysokość (razem z opakowaniem) 10
Szerokość (razem z opakowaniem) 170
Długość (razem z opakowaniem) 240