KSIĄŻKA
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1 [KSIĄŻKA]

8599

Wysyłamy w ciągu 2‑7 dni

Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Kurier 24h 1499
Kategoria Biotechnologia, technologia żywności
Autor ANNA KMIOŁEK
Ilość stron 344
Okładka broszurowa
Opis Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do prawidłowego stosowania gastronomicznych procesów technologicznych oraz sporządzania potraw z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, przetworów mlecznych, produktów zbożowych, mięsa, drobiu, ryb oraz przygotowania potraw półmięsnych i wegetariańskich). Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
EAN 9788302135880
Dział KSIĄŻKA
Nr dopuszczenia Reforma 2012
Autor ANNA KMIOŁEK
Rok wydania 2013
Wydawca WSIP
Ilość stron 344
Okładka broszurowa
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 17x24 cm
Szerokość (razem z opakowaniem) 180
Długość (razem z opakowaniem) 240
Wysokość (razem z opakowaniem) 18