KSIĄŻKA
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP [KSIĄŻKA]

8499

Wysyłamy w 72h

Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Kurier 24h 1499
Kategoria Biotechnologia, technologia żywności
Autor ANNA KMIOŁEK
Ilość stron 288
Okładka broszurowa
Opis Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych oraz zasad ich przechowywania. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
EAN 9788302135873
Dział KSIĄŻKA
Nr dopuszczenia Reforma 2012
Autor ANNA KMIOŁEK
Rok wydania 2013
Wydawca WSIP
Ilość stron 288
Okładka broszurowa
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 17x24 cm
Szerokość (razem z opakowaniem) 170
Długość (razem z opakowaniem) 240
Wysokość (razem z opakowaniem) 12