Obniżki na WINYLE nawet do -50%!
KSĄŻKA

Organizacja produkcji gastronomicznej WSIP Organizacja produkcji gastronomicznej WSIP

8599
8599

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1 Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1

8599
8599

Wysyłamy w ciągu 2‑7 dni

KSIĄŻKA

Podstawy gastronomii i technologii żywności cz. 2 - Anna Kmiołek Podstawy gastronomii i technologii żywności cz. 2 - Anna Kmiołek

6999
6999

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2 Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2

8599
8599

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP

8499
8499

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Usługi gastronomiczne Usługi gastronomiczne

8599
8599

Wysyłamy w ciągu 2‑7 dni

KSIĄŻKA

Technologia gastronomiczna 3 - Anna Kmiołek Technologia gastronomiczna 3 - Anna Kmiołek

Artykuł niedostępny

KSIĄŻKA

Technologia gastronomiczna. Podręcznik - Anna Kmiołek Technologia gastronomiczna. Podręcznik - Anna Kmiołek

Artykuł niedostępny

KSIĄŻKA

Technologia gastronomiczna. Podręcznik cz.2 - Anna Kmiołek Technologia gastronomiczna. Podręcznik cz.2 - Anna Kmiołek

Artykuł niedostępny