KSIĄŻKA
Organizacja produkcji gastronomicznej WSIP [KSĄŻKA]

8599

Wysyłamy w 72h

Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Kurier 24h 1499
Kategoria Pozostałe
Autor ANNA KMIOŁEK
Ilość stron 152
Okładka broszurowa
Opis Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.15(Organizacja produkcji gastronomicznej).Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesów produkcji oraz oceny jakości sporządzonych potraw, a także opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz opracowania receptur gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
EAN 9788302135934
Dział KSIĄŻKA
Nr dopuszczenia Reforma 2012
Autor ANNA KMIOŁEK
Rok wydania 2013
Wydawca WSIP
Ilość stron 152
Okładka broszurowa
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 17x24 cm