KSIĄŻKA
Organizacja produkcji gastronomicznej WSIP [KSĄŻKA]
8599
Wysyłamy w 72h
Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Kurier 24h 1499
Kategoria | Pozostałe |
Autor | ANNA KMIOŁEK |
Ilość stron | 152 |
Okładka | broszurowa |
Opis | Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.15(Organizacja produkcji gastronomicznej).Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesów produkcji oraz oceny jakości sporządzonych potraw, a także opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz opracowania receptur gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania. |
EAN | 9788302135934 |
Dział | KSIĄŻKA |
Nr dopuszczenia | Reforma 2012 |
Autor | ANNA KMIOŁEK |
Rok wydania | 2013 |
Wydawca | WSIP |
Ilość stron | 152 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 17x24 cm |
ANNA KMIOŁEK
Pozostałe
Książki