KSIĄŻKA
Technologia gastronomiczna. Podręcznik - Anna Kmiołek [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Przedmioty zawodowe
Autor ANNA KMIOŁEK
Ilość stron 312
Okładka broszurowa
Opis Wydanie 2010 Oprawa broszurowa Strony 312 Format 17x24,5 cm Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum i szkoły policealnej kształcących w zawodach technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kucharz. Jest zgodny z obowiązującą podstawą programową i programem nauczania 321[10]/MEN/2009. Część 1 zawiera materiał nauczania z zakresu organizacji pracy, metod utrwalania i oceny sensorycznej żywności, a także towaroznawstwa i zastosowania w gastronomii przypraw, ziół, tłuszczów, warzyw i ziemniaków, grzybów, owoców, mleka, jaj i produktów zbożowych.
EAN 9788302112553
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2011-02-23
Nr katalogowy 141901
ISBN 978-83-02-11255-3
Autor ANNA KMIOŁEK
Klasa wieloletnie
Rok wydania 2010
Ilość stron 312
Okładka broszurowa
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]