KSIĄŻKA
Technologia gastronomiczna. Podręcznik - Anna Kmiołek [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Przedmioty zawodowe |
Autor | ANNA KMIOŁEK |
Ilość stron | 312 |
Okładka | broszurowa |
Opis | Wydanie 2010 Oprawa broszurowa Strony 312 Format 17x24,5 cm Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum i szkoły policealnej kształcących w zawodach technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kucharz. Jest zgodny z obowiązującą podstawą programową i programem nauczania 321[10]/MEN/2009. Część 1 zawiera materiał nauczania z zakresu organizacji pracy, metod utrwalania i oceny sensorycznej żywności, a także towaroznawstwa i zastosowania w gastronomii przypraw, ziół, tłuszczów, warzyw i ziemniaków, grzybów, owoców, mleka, jaj i produktów zbożowych. |
EAN | 9788302112553 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2011-02-23 |
Nr katalogowy | 141901 |
ISBN | 978-83-02-11255-3 |
Autor | ANNA KMIOŁEK |
Klasa | wieloletnie |
Rok wydania | 2010 |
Ilość stron | 312 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
ANNA KMIOŁEK
Przedmioty zawodowe
Książki