Klasyka Polskiego Kina w najlepszej promocji!
KSIĄŻKA

Organizacja produkcji gastronomicznej Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.2 podręcznik - Beata Bilska, Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Agnieszka Tul-Krzyszczuk Organizacja produkcji gastronomicznej Technik żywienia i usług gastronomicznych Kwalifikacja T.15.2 podręcznik - Beata Bilska, Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Agnieszka Tul-Krzyszczuk

5199
5199

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz. 1 - Beata Sawicka Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz. 1 - Beata Sawicka

4199
4199

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz. 2 - Beata Sawicka Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz. 2 - Beata Sawicka

4599
4599

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Obsługa turystyczna Podstawy turystyki Podręcznik cz. 4 - Ewa Świstak, Hanna Górska-Warsewicz, Teresa Mikulska, Monika Świątkowska, Beata Sawicka Obsługa turystyczna Podstawy turystyki Podręcznik cz. 4 - Ewa Świstak, Hanna Górska-Warsewicz, Teresa Mikulska, Monika Świątkowska, Beata Sawicka

3999
3999

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Organizacja spotkań biznesowych i konferencji - Beata Sawicka, Ewa Świstak Organizacja spotkań biznesowych i konferencji - Beata Sawicka, Ewa Świstak

4599
4599

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Realizacja usług w recepcji cz.1 - Beata Sawicka Realizacja usług w recepcji cz.1 - Beata Sawicka

4099
4099

Wysyłamy w 72h

KSIĄŻKA

Realizacja usług w recepcji cz.2 - Beata Sawicka Realizacja usług w recepcji cz.2 - Beata Sawicka

3799
3799

Wysyłamy w 72h