KSIĄŻKA
Żywienie człowieka.. Podstawy nauki o żywieniu (Tom 1) - Jan Gawęcki [KSIĄŻKA]
Wysyłamy w ciągu 2‑7 dni
Kategoria | Diety, zdrowy styl życia |
Autor | Jan Gawęcki |
Ilość stron | 738 |
Okładka | miękka |
Opis |
Żywienie człowieka. Podstawy nauki o żywieniu to pierwszy tom wielokrotnie wznawianegopodręcznika akademickiego poświęconego problematyce żywienia człowieka. Pozostałe tomy podręcznika to Żywienie człowieka zdrowego i chorego oraz Żywienie a zdrowie publiczne. Zgodnie z tytułem pierwszy tom prezentuje kompleksowo ujęte podstawowe wiadomości z zakresu nauki o żywieniu człowieka. Jest to jedyny na polskim rynku podręcznik akademicki prezentujący aktualną wiedzę z zakresu nauki o żywieniu człowieka, wykorzystywany przez studentów wielu kierunków studiów związanych z żywnością, żywieniem i zdrowiem. Jej autorami jest szerokie grono najwybitniejszych krajowych nauczycieli akademickich i specjalistów reprezentujących różne dyscypliny nauki związane z odżywianiem się człowieka. Książka Żywienie człowieka. Podstawy nauki o żywieniu przeznaczona jest dla studentów uczelni przyrodniczych, medycznych, uniwersytetów i innych, a także żywieniowców, dietetyków, lekarzy i organizatorów turystyki. |
EAN | 9788301221164 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2022-08-18 |
ISBN | 978-83-01-22116-4 |
Autor | Jan Gawęcki |
Rok wydania | 2022 |
Ilość stron | 738 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Długość (razem z opakowaniem) | 235 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 165 |