KSIĄŻKA
Zrazy, rolady i zawijańce. Sprawdzone przepisy - Opracowanie zbiorowe [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Ilość stron | 96 |
Okładka | twarda |
Opis | Prezentujemy całą gamę sprawdzonych przepisów na smakowite zrazy zawijane oraz rolady z różnych rodzajów mięsa ? drobiu, wieprzowiny, wołowiny i cielęciny. Znajdziesz tu receptury m.in. na zawijaski z pesto, zrazy z camembertem, zrazy po hawajsku, roladę z farszem chrzanowo-morelowym, roladę z kapustą i grzybami, roladę z boczku z farszem jabłkowo-orzechowym oraz roladę z kaszą. Przedstawiamy zarówno proste i szybkie propozycje odpowiednie na codzienny obiad, jak i wyszukane pomysły, idealne na uroczyste spotkanie przy stole. |
EAN | 9788377071151 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2012-05-22 |
ISBN | 978-83-7707-115-1 |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Wydanie | 1 |
Rok wydania | 2012 |
Ilość stron | 96 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 170 x 219 x 9 |
Opracowanie zbiorowe
Kuchnie świata i regionalne
Książki