KSIĄŻKA
Ziemniaki W Kuchniach Różnych Krajów Przystawki I Dania Obiadowe (twarda) [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Pozostałe
Autor Opracowanie zbiorowe
Ilość stron 240
Okładka twarda
Opis Ziemniaki to najbardziej lubiane, najtańsze i jednocześnie najbardziej niedoceniane warzywo. 120 doskonałych przepisów na zupy, sałatki, dania jednogarnkowe, kluchy i placki, zapiekanki oraz przekąski to dowód na to, że w brunatnej bulwie drzemią nieograniczone możliwości.
EAN 9788325804398
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2011-11-30
Tytuł oryginalny Ziemniaki W Kuchniach Różnych Krajów Przystawki I Dania Obiadowe (twarda), Kartoffelen. Eifach, vielseiting und immer kóstlich
ISBN 978-83-2580-439-8, 978-83-258-0439-8
Autor Opracowanie zbiorowe
Rok wydania 2011
Wydanie 1
Wydawca Weltbild / Świat Książki
Ilość stron 240
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 12,5 x 16 cm, 125 x 160 x 20