KSIĄŻKA
Ziemniaki W Kuchniach Różnych Krajów Przystawki I Dania Obiadowe (twarda) [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Pozostałe |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Ilość stron | 240 |
Okładka | twarda |
Opis | Ziemniaki to najbardziej lubiane, najtańsze i jednocześnie najbardziej niedoceniane warzywo. 120 doskonałych przepisów na zupy, sałatki, dania jednogarnkowe, kluchy i placki, zapiekanki oraz przekąski to dowód na to, że w brunatnej bulwie drzemią nieograniczone możliwości. |
EAN | 9788325804398 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2011-11-30 |
Tytuł oryginalny | Ziemniaki W Kuchniach Różnych Krajów Przystawki I Dania Obiadowe (twarda), Kartoffelen. Eifach, vielseiting und immer kóstlich |
ISBN | 978-83-2580-439-8, 978-83-258-0439-8 |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Rok wydania | 2011 |
Wydanie | 1 |
Wydawca | Weltbild / Świat Książki |
Ilość stron | 240 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 12,5 x 16 cm, 125 x 160 x 20 |
Opracowanie zbiorowe
Pozostałe
Książki