KSIĄŻKA
Zdrowe Gotowanie W Kombiwarze - Georg Ferencsin [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Pozostałe |
Autor | Georg Ferencsin |
Ilość stron | 96 |
Okładka | miękka |
Opis |
W książce pokazano, w jaki sposób za pomocą jednego urządzenia, parowaru lub kombiwaru, które zdobywają swoje miejsce we współczesnej kuchni, zdrowo i szybko przygotować pełnowartościowy posiłek. Zawiera liczne przepisy, dzięki którym można przygotować mnóstwo potraw. Wszystkie niewielkim nakładem pracy i bez szczególnych umiejętności kulinarnych, co dowodzi, jak bardzo wszechstronna jest ta metoda gotowania. W książce znajdziemy m.in.: informacje o zasadach użytkowania parowaru i kombiwaru, podstawy wiedzy o gotowaniu za pomocą pary wodnej i/lub gorącego powietrza, wiele wyjątkowych i wypróbowanych przepisów (także wykonywanych metodą obróbki w niskiej temperaturze). Zaproponowane w książce przepisy są praktyczne - opisane w taki sposób, by można je było zrealizować we wszystkich powszechnie używanych na rynku urządzeniach. Dodatkowo podane są porady żywieniowe dietetyka oraz wskazówki i porady kucharza profesjonalisty. Dzięki tej książce przygotujesz pełnowartościowe i kompletne menu nawet dla dużej liczby gości lub domowników. Szybko i bez stresu zabłyśniesz przygotowaniem nowego dania - począwszy od wyrafinowanych przekąsek, przez delikatne zupy, pyszne sałatki, smakowite ryby i potrawy mięsne, po słodkie desery. |
EAN | 9788377733769 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2015-02-19 |
Tytuł oryginalny | Zdrowe Gotowanie W Kombiwarze |
ISBN | 978-83-7773-376-9 |
Autor | Georg Ferencsin |
Rok wydania | 2015 |
Ilość stron | 96 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 233 x 237 |
Pozostałe
Książki