KSIĄŻKA
Zdrowe Gotowanie W Kombiwarze - Georg Ferencsin [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Pozostałe
Autor Georg Ferencsin
Ilość stron 96
Okładka miękka
Opis W książce pokazano, w jaki sposób za pomocą jednego urządzenia, parowaru lub kombiwaru, które zdobywają swoje miejsce we współczesnej kuchni, zdrowo i szybko przygotować pełnowartościowy posiłek. Zawiera liczne przepisy, dzięki którym można przygotować mnóstwo potraw. Wszystkie niewielkim nakładem pracy i bez szczególnych umiejętności kulinarnych, co dowodzi, jak bardzo wszechstronna jest ta metoda gotowania.
W książce znajdziemy m.in.: informacje o zasadach użytkowania parowaru i kombiwaru, podstawy wiedzy o gotowaniu za pomocą pary wodnej i/lub gorącego powietrza, wiele wyjątkowych i wypróbowanych przepisów (także wykonywanych metodą obróbki w niskiej temperaturze).
Zaproponowane w książce przepisy są praktyczne - opisane w taki sposób, by można je było zrealizować we wszystkich powszechnie używanych na rynku urządzeniach. Dodatkowo podane są porady żywieniowe dietetyka oraz wskazówki i porady kucharza profesjonalisty. Dzięki tej książce przygotujesz pełnowartościowe i kompletne menu nawet dla dużej liczby gości lub domowników. Szybko i bez stresu zabłyśniesz przygotowaniem nowego dania - począwszy od wyrafinowanych przekąsek, przez delikatne zupy, pyszne sałatki, smakowite ryby i potrawy mięsne, po słodkie desery.
EAN 9788377733769
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2015-02-19
Tytuł oryginalny Zdrowe Gotowanie W Kombiwarze
ISBN 978-83-7773-376-9
Autor Georg Ferencsin
Rok wydania 2015
Ilość stron 96
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 233 x 237