KSIĄŻKA
Zapiekane mięsa, warzywa i sery - Opracowanie zbiorowe [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Autor Opracowanie zbiorowe
Ilość stron 176
Okładka twarda
Opis Każdy przyzna, że potrawy zapieczone w piekarniku są po prostu pyszne. W tej książce prezentujemy przepisy na zapiekane mięsa, warzywa i sery. Znajdują się tu pomysły na specjały pochodzące spoza Polski, np. pomidory po prowansalsku czy włoskie lasagne i cannelloni, ale także na swojskie dania z ziemniaków i kiszonej kapusty. Przedstawiamy propozycje na codzienne posiłki ? np. zapiekankę ziemniaczano-pieczarkową ? oraz na specjalne okazje ? np. roladki z cukinii z mięsem. Wśród bogactwa naszej kulinarnej propozycji każdy z pewnością znajdzie to, co lubi najbardziej.
EAN 9788377071298
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2012-04-10
ISBN 978-83-7707-129-8
Autor Opracowanie zbiorowe
Wydanie 1
Rok wydania 2012
Ilość stron 176
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 170 x 247 x 15