KSIĄŻKA
Zapiekane mięsa, warzywa i sery - Opracowanie zbiorowe [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Ilość stron | 176 |
Okładka | twarda |
Opis | Każdy przyzna, że potrawy zapieczone w piekarniku są po prostu pyszne. W tej książce prezentujemy przepisy na zapiekane mięsa, warzywa i sery. Znajdują się tu pomysły na specjały pochodzące spoza Polski, np. pomidory po prowansalsku czy włoskie lasagne i cannelloni, ale także na swojskie dania z ziemniaków i kiszonej kapusty. Przedstawiamy propozycje na codzienne posiłki ? np. zapiekankę ziemniaczano-pieczarkową ? oraz na specjalne okazje ? np. roladki z cukinii z mięsem. Wśród bogactwa naszej kulinarnej propozycji każdy z pewnością znajdzie to, co lubi najbardziej. |
EAN | 9788377071298 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2012-04-10 |
ISBN | 978-83-7707-129-8 |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Wydanie | 1 |
Rok wydania | 2012 |
Ilość stron | 176 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 170 x 247 x 15 |
Opracowanie zbiorowe
Kuchnie świata i regionalne
Książki