KSIĄŻKA
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik - Jastrzębski Witold [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Przedmioty zawodowe
Autor JASTRZĘBSKI WITOLD
Opis Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I i II technikum o zawodzie technik żywienia, specjalizacja - żywienie zbiorowe oraz o zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego. Publikację polecamy także uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności oraz słuchaczom policealnego studium zawodowego o specjalności: żywienie zbiorowe. Omówiono w niej budowę i działanie maszyn do obróbki mechanicznej i cieplnej surowców żywnościowych, do sporządzania i ekspedycji napojów, a także urządzeń chłodniczych i do mycia naczyń. Ponadto podano podstawowe wiadomości z rysunku technicznego, części maszyn, wiadomości o instalacjach elektrycznych, wodnych i kanalizacyjnych, obiegu chłodniczym oraz o projektowaniu technologicznym zakładów żywienia zbiorowego.
EAN 9788302071201
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2012-12-29
ISBN 978-83-02-07120-1
Nr katalogowy 88001
Autor JASTRZĘBSKI WITOLD
Klasa wieloletnie
Rok wydania 2007
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]