KSIĄŻKA
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Przedmioty zawodowe
Autor Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
Ilość stron 384
Okładka broszurowa
Opis Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Prezentuje urządzenia stosowane w branży gastronomicznej, zarówno te najbardziej popularne, jak i te, które zostały oparte o najnowszą technologię i dopiero wchodzą do powszechnego użytku. Wskazuje błędy najczęściej popełniane w obsłudze urządzeń. Podręcznik przybliża zagadnienia związane BHP i szczegółowo przedstawia reguły udzielania pierwszej pomocy. Przygotowuje ucznia do pracy w różnych zakładach gastronomicznych.
EAN 9788302147364
Dział KSIĄŻKA
Autor Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz
Klasa wieloletnie
Rok wydania 2014
Wydawca WSIP
Ilość stron 384
Okładka broszurowa
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 17,6x25 cm
Szerokość (razem z opakowaniem) 170
Długość (razem z opakowaniem) 240
Wysokość (razem z opakowaniem) 14