KSIĄŻKA
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Przedmioty zawodowe |
Autor | Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz |
Ilość stron | 384 |
Okładka | broszurowa |
Opis | Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Prezentuje urządzenia stosowane w branży gastronomicznej, zarówno te najbardziej popularne, jak i te, które zostały oparte o najnowszą technologię i dopiero wchodzą do powszechnego użytku. Wskazuje błędy najczęściej popełniane w obsłudze urządzeń. Podręcznik przybliża zagadnienia związane BHP i szczegółowo przedstawia reguły udzielania pierwszej pomocy. Przygotowuje ucznia do pracy w różnych zakładach gastronomicznych. |
EAN | 9788302147364 |
Dział | KSIĄŻKA |
Autor | Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz |
Klasa | wieloletnie |
Rok wydania | 2014 |
Wydawca | WSIP |
Ilość stron | 384 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 17,6x25 cm |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 170 |
Długość (razem z opakowaniem) | 240 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 14 |
Przedmioty zawodowe
Książki