KSIĄŻKA
Wypieki (tw) - Opracowanie Zbiorowe
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Ilość stron | 192 |
Okładka | twarda |
Opis | Jak piec pieczywo i najrozmaitsze ciasta, pikantne i deserowe? Kompetentny przewodnik po świecie pieczenia, dzięki któremu poznamy rodzaje i najważniejsze techniki wypieku ciasta. Książka ze zdjęciami ilustrującymi czynność po czynności, umożliwi nam przygotowanie takich rarytasów jak: kiełbaski w cieście i słodkie bułeczki z rodzynkami, chałki, chleby z suszonymi owocami lub drożdżowe, pieczone pierogi z mięsnym nadzieniem, eleganckie tarty z owocami, a nawet imponujące croquembouche. |
EAN | |
Dział | KSIĄŻKA |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Rok wydania | 2012 |
Ilość stron | 192 |
Okładka | twarda |
Wymiary | 19 x 24 cm |
Opracowanie zbiorowe
Kuchnie świata i regionalne
Książki