KSIĄŻKA
Wypieki. Kuchnia Lucyny Ćwierczakiewiczowej - Joanna Baranowska [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Joanna Baranowska |
Ilość stron | 192 |
Okładka | twarda |
Opis | Książka zawiera około 150 przystępnie opracowanych przepisów słynnej XIX-wiecznej autorki ? Lucyny Ćwierczakiewiczowej. Korzystając z nich z łatwością przygotujemy tradycyjne ciasta, takie m.in., jak: baby, mazurki, strucle, makowce, serniki, szarlotki i torty, oraz wspaniałe desery w postaci zapomnianych sufletów i legumin. |
EAN | 9788389232946 |
Dział | KSIĄŻKA |
ISBN | 83-89232-94-4 |
Autor | Joanna Baranowska |
Rok wydania | 2006 |
Ilość stron | 192 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 120 x 170 |
Kuchnie świata i regionalne
Książki