KSIĄŻKA
Wypiekanie Chleba Kork Po Kroku - Dan Lepard, Richard Whittington [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Autor Dan Lepard, Richard Whittington
Ilość stron 160
Okładka broszurowa
Opis Jeśli masz ochotę na samodzielnie upieczony chleb z jabłkami ziemniakami i rozmarynem kaszą manną czosnkowy czy z serem roquefort i orzechami włoskimi ta książka jest właśnie dla Ciebie Dowiesz się z niej jak tradycyjnymi metodami i z wykorzystaniem najlepszych składników upiec wiejskie pieczywo na zakwasie klasyczne francuskie bagietki włoską focaccię pikantne bochenki z przyprawami i kuszące słodkie bułeczki. Wszystkie techniki i etapy prac od robienia zakwasu wyrabiania ciasta aż po kształtowanie bochenków bułek i rogali dokładnie opisano i zilustrowano. Kolorowe fotografie pieczywa świeżo wyjętego z piekarnika zachęcają do tego by natychmiast zabrać się do pieczenia
EAN 9788372439505
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2012-04-05
Tytuł oryginalny Wypiekanie Chleba Kork Po Kroku
ISBN 978-83-7243-950-5
Autor Dan Lepard, Richard Whittington
Rok wydania 2011
Wydawca Read Me
Ilość stron 160
Okładka broszurowa
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 16,5 x 21 cm
Szerokość (razem z opakowaniem) 165
Długość (razem z opakowaniem) 210
Wysokość (razem z opakowaniem) 12