KSIĄŻKA
Wypiekanie Chleba Kork Po Kroku - Dan Lepard, Richard Whittington [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Dan Lepard, Richard Whittington |
Ilość stron | 160 |
Okładka | broszurowa |
Opis | Jeśli masz ochotę na samodzielnie upieczony chleb z jabłkami ziemniakami i rozmarynem kaszą manną czosnkowy czy z serem roquefort i orzechami włoskimi ta książka jest właśnie dla Ciebie Dowiesz się z niej jak tradycyjnymi metodami i z wykorzystaniem najlepszych składników upiec wiejskie pieczywo na zakwasie klasyczne francuskie bagietki włoską focaccię pikantne bochenki z przyprawami i kuszące słodkie bułeczki. Wszystkie techniki i etapy prac od robienia zakwasu wyrabiania ciasta aż po kształtowanie bochenków bułek i rogali dokładnie opisano i zilustrowano. Kolorowe fotografie pieczywa świeżo wyjętego z piekarnika zachęcają do tego by natychmiast zabrać się do pieczenia |
EAN | 9788372439505 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2012-04-05 |
Tytuł oryginalny | Wypiekanie Chleba Kork Po Kroku |
ISBN | 978-83-7243-950-5 |
Autor | Dan Lepard, Richard Whittington |
Rok wydania | 2011 |
Wydawca | Read Me |
Ilość stron | 160 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 16,5 x 21 cm |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 165 |
Długość (razem z opakowaniem) | 210 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 12 |
Kuchnie świata i regionalne
Książki