KSIĄŻKA
Wok. Kuchnia azjatycka na co dzień (twarda) [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Pozostałe |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Ilość stron | 256 |
Okładka | twarda |
Opis | Naprawdę warto odkryć nieograniczone możliwości zastosowania woka i wyjątkowy smak powstających w nim pysznych dań z warzywami, mięsem, rybą i drobiem, a także egzotycznych deserów. Zawarte w książce szczegółowe informacje i praktyczne wskazówki dotyczące gotowania w woku, jak również wspaniałe zdjęcia potraw będą cenną pomocą zarówno dla początkujących, jak i zagorzałych miłośników azjatyckiej kuchni. |
EAN | 4050847006969 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2016-05-24 |
ISBN | 978-3-625-11614-1 |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Rok wydania | 2014 |
Ilość stron | 256 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 27 |
Długość (razem z opakowaniem) | 210 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 165 |
Opracowanie zbiorowe
Pozostałe
Książki