KSIĄŻKA
Wieprzowina (twarda) - Anne Ridder [KSIĄŻKA]
2899
Wysyłamy w 72h
Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Kurier 24h 1499
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Anne Ridder |
Ilość stron | 128 |
Okładka | twarda |
Opis |
Wieprzowina to nie tylko pieczony schab czy kotlet schabowy. Z dobrze przyrządzonej wieprzowiny przygotujesz pyszny codzienny obiad lub wykwintne potrawy na wyjątkowe okazje. W książce znajdziesz zarówno tradycyjne przepisy, jak i nowe, ale wypróbowane pomysły. Autorka o wieprzowinie wie wszystko. Zdradza nam tajniki swojej kuchni krok po kroku, dzieli się wiedzą i doświadczeniem. Z tej książki dowiesz się, jakie mięso wybrać, jak je przygotować, obsmażać, piec w piekarniku, smażyć na patelni, gotować i dusić, aby było soczyste, aromatyczne i pełne smaku. Poznasz 130 przepisów na dania z wieprzowiny. Dowiesz się, jak wzbogacać jej smak, łącząc z warzywami i owocami. Lubisz dania z wieprzowiny? Chcesz odkryć nowe smaki? Wypróbuj tradycyjne i nowoczesne przepisy kulinarne. Na co dzień i od święta. |
EAN | 9788370738228 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2010-07-01 |
Tytuł oryginalny | Wieprzowina (twarda) |
ISBN | 978-83-70738-22-8 |
Autor | Anne Ridder |
Rok wydania | 2010 |
Wydawca | Multico |
Ilość stron | 128 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 17 x 24,5 cm |
Kuchnie świata i regionalne
Książki