KSIĄŻKA
Wielki leksykon kulinarny - F. Jurgen Herrmann [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Pozostałe |
Autor | F. Jurgen Herrmann |
Ilość stron | 1072 |
Okładka | twarda |
Opis |
Obszerne, nowoczesne wydanie encyklopedyczne, prezentujÄ
ce szerokÄ
wiedzÄ kulinarnÄ
z zakresu kuchni polskiej i miÄdzynarodowej. KsiÄ Ĺźka zawiera ponad 17 000 haseĹ uporzÄ dkowanych alfabetycznie oraz okoĹo 1100 kolorowych ilustracji, zapoznaje ze skĹadnikami zarĂłwno klasycznych daĹ, jak teĹź tymi, ktĂłre pozwalajÄ na przyrzÄ dzenie "modnych" potraw z kuchni róşnych narodĂłw. Leksykon adresowany jest do osĂłb, ktĂłre dopiero rozpoczynajÄ ksztaĹcenie w branĹźy gastronomicznej, oraz tych, ktĂłre juĹź pracujÄ zawodowo, do pracownikĂłw gastronomii, technikĂłw Ĺźywienia i osĂłb pracujÄ cych w handlu artykuĹami spoĹźywczymi - oraz do wszystkich, ktĂłrzy chÄtnie gotujÄ i pasjonujÄ siÄ sztukÄ kulinarnÄ . |
EAN | 9788375445947 |
Dział | KSIĄŻKA |
ISBN | 978-83-7544-594-7 |
Autor | F. Jurgen Herrmann |
Rok wydania | 2013 |
Wydawca | Rea |
Ilość stron | 1072 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 17,5x25 cm |
Pozostałe
Książki