KSIĄŻKA
Wielki leksykon kulinarny - F. Jurgen Herrmann [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Pozostałe
Autor F. Jurgen Herrmann
Ilość stron 1072
Okładka twarda
Opis Obszerne, nowoczesne wydanie encyklopedyczne, prezentujące szeroką wiedzę kulinarną z zakresu kuchni polskiej i międzynarodowej.
Książka zawiera ponad 17 000 haseł uporządkowanych alfabetycznie oraz około 1100 kolorowych ilustracji, zapoznaje ze składnikami zarówno klasycznych dań, jak też tymi, które pozwalają na przyrządzenie "modnych" potraw z kuchni różnych narodów.
Leksykon adresowany jest do osĂłb, ktĂłre dopiero rozpoczynają kształcenie w branĹźy gastronomicznej, oraz tych, ktĂłre juĹź pracują zawodowo, do pracownikĂłw gastronomii, technikĂłw Ĺźywienia i osĂłb pracujących w handlu artykułami spoĹźywczymi - oraz do wszystkich, ktĂłrzy chętnie gotują i pasjonują się sztuką kulinarną. „
EAN 9788375445947
Dział KSIĄŻKA
ISBN 978-83-7544-594-7
Autor F. Jurgen Herrmann
Rok wydania 2013
Wydawca Rea
Ilość stron 1072
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 17,5x25 cm