KSIĄŻKA
Wielkanocne wędliny i kiełbasy - Opracowanie zbiorowe [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Ilość stron | 128 |
Okładka | twarda |
Opis | Wielkanoc z naszą książką będzie inspirująca! Znajdziesz w niej przepisy na świąteczne kiełbasy (m.in. polską, jałowcową i kresową), pasztety (m.in. z królika, wątróbki drobiowej i cielęcy), a także mięsa na zimno (m.in. szynki, balerony i polędwicę). Nie zapomnieliśmy też o smakołykach dla miłośników prostego jadła ? salcesonach, kaszankach i wątrobiankach. Ponadto podpowiadamy, jak przygotować do tych wyrobów typowo wielkanocne sosy, np. chrzanowy, tatarski czy wiosenny, które znakomicie podnoszą smak potraw. W przyrządzeniu tych wszystkich pyszności pomogą ci szczegółowe instrukcje. Przekonasz się, że to wcale nie jest trudne. |
EAN | 9788377071021 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2012-03-06 |
ISBN | 978-83-7707-102-1 |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Wydanie | 1 |
Rok wydania | 2012 |
Ilość stron | 128 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 170 x 247 x 11 |
Opracowanie zbiorowe
Kuchnie świata i regionalne
Książki