KSIĄŻKA
Wędzone w beczce. Mięsa, kiełbasy, ryby - Zbigniew Prokopczuk [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Autor Zbigniew Prokopczuk
Ilość stron 128
Okładka twarda
Opis Przekonaj się, że wędzenie może stać się prawdziwą pasją! Z niniejszej publikacji dowiesz się, jak zbudować prostą wędzarnię z beczki, przygotować produkty do wędzenia, wreszcie ? jakie są metody tego rodzaju konserwacji żywności. Ponadto znajdziesz tu przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy oraz ryby ? m.in. baleron, półgęski, łososia i pstrąga ? a także receptury na smakowite dania z wędzonek lub z ich dodatkiem.
EAN 9788377070581
Dział KSIĄŻKA
ISBN 978-83-7707-058-1
Autor Zbigniew Prokopczuk
Wydanie 1
Rok wydania 2011
Ilość stron 128
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 165 x 240