KSIĄŻKA
Wędzone w beczce. Mięsa, kiełbasy, ryby - Zbigniew Prokopczuk [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Zbigniew Prokopczuk |
Ilość stron | 128 |
Okładka | twarda |
Opis | Przekonaj się, że wędzenie może stać się prawdziwą pasją! Z niniejszej publikacji dowiesz się, jak zbudować prostą wędzarnię z beczki, przygotować produkty do wędzenia, wreszcie ? jakie są metody tego rodzaju konserwacji żywności. Ponadto znajdziesz tu przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy oraz ryby ? m.in. baleron, półgęski, łososia i pstrąga ? a także receptury na smakowite dania z wędzonek lub z ich dodatkiem. |
EAN | 9788377070581 |
Dział | KSIĄŻKA |
ISBN | 978-83-7707-058-1 |
Autor | Zbigniew Prokopczuk |
Wydanie | 1 |
Rok wydania | 2011 |
Ilość stron | 128 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 165 x 240 |
Kuchnie świata i regionalne
Książki