KSIĄŻKA
Wędzenie oraz peklowanie mięsa - od szynki po żeberka [KSIĄŻKA]+[CD]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Ilość stron 124
Okładka broszurowa
Opis Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób - właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje mięso, ale i poprawia jego smak. W swojej książce doświadczony masarz prezentuje, jak prawidłowo solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować mięso, jak przygotować wysokiej jakości wędzonki: szynki, boczek, żeberka, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków. Zawarte w książce porady i ponad 100 zdjęć ilustrujących procesy peklowania i wędzenia pozwolą nam uniknąć błędów i sprawią, że przygotowanie wyrobów będzie bardzo proste. Smacznego
Prezentacja na CD Domowy wyrób kiełbas.
EAN 9788375445480
Dział KSIĄŻKA
ISBN 978-83-7544-548-0
Rok wydania 2012
Wydawca Rea
Ilość stron 124
Okładka broszurowa
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 17x23,5 cm