KSIĄŻKA
Wędzenie oraz peklowanie mięsa - od szynki po żeberka [KSIĄŻKA]+[CD]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Ilość stron | 124 |
Okładka | broszurowa |
Opis |
Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób - właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje mięso, ale i poprawia jego smak.
W swojej książce doświadczony masarz prezentuje, jak prawidłowo solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować mięso, jak przygotować wysokiej jakości wędzonki: szynki, boczek, żeberka, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.
Zawarte w książce porady i ponad 100 zdjęć ilustrujących procesy peklowania i wędzenia pozwolą nam uniknąć błędów i sprawią, że przygotowanie wyrobów będzie bardzo proste.
Smacznego Prezentacja na CD Domowy wyrób kiełbas. |
EAN | 9788375445480 |
Dział | KSIĄŻKA |
ISBN | 978-83-7544-548-0 |
Rok wydania | 2012 |
Wydawca | Rea |
Ilość stron | 124 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 17x23,5 cm |
Kuchnie świata i regionalne
Książki