KSIĄŻKA
Wędzenie, kiszenie i marynowanie - Opracowanie zbiorowe [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Ilość stron | 144 |
Okładka | twarda |
Opis | Domowe przetwarzanie żywności zdobywa ostatnio coraz więcej zwolenników. Nic w tym dziwnego, gdyż przekonaliśmy się już, że samodzielnie przyrządzona wędlina czy marynata jest o niebo smaczniejsza i zdrowsza od kupnych produktów tego rodzaju. Niniejsza książka stanowi prawdziwą gratkę dla pasjonatów wędzenia, kiszenia i marynowania. Znajdziecie tu 120 sprawdzonych przepisów na wędzone mięsa, kiełbasy i ryby ? np. polędwicę, szynkę, łososia czy pstrąga ? a także na zaprawy z owoców oraz warzyw ? np. brzoskwinie w wódce, czerwoną kapustę marynowaną ze śliwkami czy ogórki w musztardzie. Receptury poprzedza obszerny rozdział poświęcony zasadom wędzenia, kiszenia i marynowania. |
EAN | 9788377071359 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2012-06-19 |
ISBN | 978-83-7707-135-9 |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Wydanie | 1 |
Rok wydania | 2012 |
Ilość stron | 144 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 165 x 240 x 0 |
Opracowanie zbiorowe
Kuchnie świata i regionalne
Książki