KSIĄŻKA
Wędzenie, kiszenie i marynowanie - Opracowanie zbiorowe [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Autor Opracowanie zbiorowe
Ilość stron 144
Okładka twarda
Opis Domowe przetwarzanie żywności zdobywa ostatnio coraz więcej zwolenników. Nic w tym dziwnego, gdyż przekonaliśmy się już, że samodzielnie przyrządzona wędlina czy marynata jest o niebo smaczniejsza i zdrowsza od kupnych produktów tego rodzaju. Niniejsza książka stanowi prawdziwą gratkę dla pasjonatów wędzenia, kiszenia i marynowania. Znajdziecie tu 120 sprawdzonych przepisów na wędzone mięsa, kiełbasy i ryby ? np. polędwicę, szynkę, łososia czy pstrąga ? a także na zaprawy z owoców oraz warzyw ? np. brzoskwinie w wódce, czerwoną kapustę marynowaną ze śliwkami czy ogórki w musztardzie. Receptury poprzedza obszerny rozdział poświęcony zasadom wędzenia, kiszenia i marynowania.
EAN 9788377071359
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2012-06-19
ISBN 978-83-7707-135-9
Autor Opracowanie zbiorowe
Wydanie 1
Rok wydania 2012
Ilość stron 144
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 165 x 240 x 0