KSIĄŻKA
Usługi żywieniowe w hotelarstwie NPP [KSIĄŻKA]

7599

Wysyłamy w ciągu 2‑7 dni

Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Kurier 24h 1499
Kategoria Pozostałe
Autor BOŻENA GRANECKA-WRZOSEK
Ilość stron 247
Okładka broszurowa
Opis Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.12(Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, niezbędnych surowców, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania śniadań hotelowych oraz sposobów ich podawania. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.
EAN 9788302136344
Dział KSIĄŻKA
Autor BOŻENA GRANECKA-WRZOSEK
Rok wydania 2013
Wydawca WSIP
Ilość stron 247
Okładka broszurowa
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 17x24 cm
Długość (razem z opakowaniem) 240
Wysokość (razem z opakowaniem) 10
Szerokość (razem z opakowaniem) 170