KSIĄŻKA
Usługi żywieniowe w hotelarstwie NPP [KSIĄŻKA]
7599
Wysyłamy w ciągu 2‑7 dni
Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Kurier 24h 1499
Kategoria | Pozostałe |
Autor | BOŻENA GRANECKA-WRZOSEK |
Ilość stron | 247 |
Okładka | broszurowa |
Opis | Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.12(Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, niezbędnych surowców, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów i rozróżniania śniadań hotelowych oraz sposobów ich podawania. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania. |
EAN | 9788302136344 |
Dział | KSIĄŻKA |
Autor | BOŻENA GRANECKA-WRZOSEK |
Rok wydania | 2013 |
Wydawca | WSIP |
Ilość stron | 247 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 17x24 cm |
Długość (razem z opakowaniem) | 240 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 10 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 170 |
BOŻENA GRANECKA-WRZOSEK
Pozostałe
Książki