KSIĄŻKA
Usługi żywieniowe w hotel. Hotelarstwo T.4 [KSIĄŻKA]

5499

Wysyłamy w ciągu 2‑7 dni

Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Kurier 24h 1499
Kategoria Przedmioty zawodowe
Autor Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Ilość stron 128
Okładka broszurowa
Opis REA - Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Hotelarstwo Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom IV Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z usługami gastronomicznymi. Kładzie duży nacisk na racjonalne odżywianie się, komponowanie jadłospisu, a także wizerunek zawodowy pracownika. Szczegółowo przedstawia rodzaje śniadań serwowanych w hotelu. Na wielu ilustracjach przedstawia wyposażenie sali konsumpcyjnej. Podaje specjalistyczne nazewnictwo hotelarskie francuskie i angielskie. Zawiera liczne praktyczne wskazówki dotyczące nakrywania stołu i prac w przygotowalni kelnerskiej. Przedstawia pożądane zachowania w pracy, dzięki czemu buduje postawę odpowiedzialnego i zaangażowanego pracownika, zwiększając tym samym szanse ucznia na rynku pracy.
EAN 9788302147043
Dział KSIĄŻKA
Autor Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Rok wydania 2014
Klasa wieloletnie
Wydawca WSIP
Ilość stron 128
Okładka broszurowa
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 17x24 cm