KSIĄŻKA
Usługi żywieniowe w hotel. Hotelarstwo T.4 [KSIĄŻKA]
5499
Wysyłamy w ciągu 2‑7 dni
Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Kurier 24h 1499
Kategoria | Przedmioty zawodowe |
Autor | Joanna Duda, Sebastian Krzywda |
Ilość stron | 128 |
Okładka | broszurowa |
Opis | REA - Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Hotelarstwo Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom IV Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z usługami gastronomicznymi. Kładzie duży nacisk na racjonalne odżywianie się, komponowanie jadłospisu, a także wizerunek zawodowy pracownika. Szczegółowo przedstawia rodzaje śniadań serwowanych w hotelu. Na wielu ilustracjach przedstawia wyposażenie sali konsumpcyjnej. Podaje specjalistyczne nazewnictwo hotelarskie francuskie i angielskie. Zawiera liczne praktyczne wskazówki dotyczące nakrywania stołu i prac w przygotowalni kelnerskiej. Przedstawia pożądane zachowania w pracy, dzięki czemu buduje postawę odpowiedzialnego i zaangażowanego pracownika, zwiększając tym samym szanse ucznia na rynku pracy. |
EAN | 9788302147043 |
Dział | KSIĄŻKA |
Autor | Joanna Duda, Sebastian Krzywda |
Rok wydania | 2014 |
Klasa | wieloletnie |
Wydawca | WSIP |
Ilość stron | 128 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 17x24 cm |
Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Przedmioty zawodowe
Książki