KSIĄŻKA
Usługi gastronomiczne Kwalifikacja T.15.3 podręcznik Technik żywienia i usług gastronomicznych - Renata Szajna, Danuta Ławniczak [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Pozostałe
Autor Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Ilość stron 504
Okładka miękka
Opis Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Obejmuje tematy dotyczące działalności usługowej zakładów gastronomicznych, marketingu i planowania usług gastronomicznych, zasad kalkulacji rozliczania usług gastronomicznych, systemów i programów komputerowych dla gastronomii, systemów obsługi w zakładach gastronomicznych, wyposażenia do obsługi gości, przygotowania pracowników do obsługi gości, przygotowania sali restauracyjnej do obsługi gości, przebiegu obsługi gości w restauracji, metod obsługi gości, organizowania okolicznościowych przyjęć stojących, zasiadanych, mieszanych, organizowanie szkoleń i konferencji, organizowanie przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych.
EAN 978830215039552
Dział KSIĄŻKA
ISBN 978830215039552
Autor Renata Szajna, Danuta Ławniczak
Rok wydania 2015
Ilość stron 504
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 170 x 240 x 18