KSIĄŻKA
Usługi gastronomiczne Kwalifikacja T.15.3 podręcznik Technik żywienia i usług gastronomicznych - Renata Szajna, Danuta Ławniczak [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Pozostałe |
Autor | Renata Szajna, Danuta Ławniczak |
Ilość stron | 504 |
Okładka | miękka |
Opis | Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Obejmuje tematy dotyczące działalności usługowej zakładów gastronomicznych, marketingu i planowania usług gastronomicznych, zasad kalkulacji rozliczania usług gastronomicznych, systemów i programów komputerowych dla gastronomii, systemów obsługi w zakładach gastronomicznych, wyposażenia do obsługi gości, przygotowania pracowników do obsługi gości, przygotowania sali restauracyjnej do obsługi gości, przebiegu obsługi gości w restauracji, metod obsługi gości, organizowania okolicznościowych przyjęć stojących, zasiadanych, mieszanych, organizowanie szkoleń i konferencji, organizowanie przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych. |
EAN | 978830215039552 |
Dział | KSIĄŻKA |
ISBN | 978830215039552 |
Autor | Renata Szajna, Danuta Ławniczak |
Rok wydania | 2015 |
Ilość stron | 504 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 170 x 240 x 18 |
Renata Szajna
Pozostałe
Książki