KSIĄŻKA
Trzy Pory Dnia Kulinarne Fascynacje Krzysztofa Tyszkiewicza - Krzysztof Tyszkiewicz [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Krzysztof Tyszkiewicz |
Ilość stron | 250 |
Okładka | broszurowa |
Opis | Z każdym daniem łączy się cały szereg opowieśći, czas, którego już nie ma, a który powraca za sprawą zapachu i smaku. Tak wspominamy razem z Beatą nasze spotkania, które zawsze łączyły się z jakimś dobrym jedzeniem, bo wśród wielu przyjemności, dobra kolacja w radosnym miejscu i czasie jest wspaniałym kluczem do wspomnień, do tego, co było i na zawsze pozostaje. Książka nosi tytuł Trzy pory dnia, gdyż jedzenie to czynność, którą wykonujemy co najmniej trzy razy dziennie i to całe życie, jak mawiał mój wujcio Henio Wołowski. Ta publikacja przeznaczona jest nie tylko dla dorosłych, gdyż na podstawie zawartych w niej przepisów mogą gotować także dzieci i młodzież. Z tego względu prostota i łatwość wykonania potraw jest naczelną zasadą tego zbioru receptur i kulinarnych gawęd. Gotowanie nie jest takie trudne! |
EAN | 9788377786734 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2013-10-09 |
ISBN | 978-83-7778-673-4 |
Autor | Krzysztof Tyszkiewicz |
Rok wydania | 2013 |
Ilość stron | 250 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 16,5 x 21,5 cm |
Kuchnie świata i regionalne
Książki