KSIĄŻKA
Tradycje kulinarne Norwegii - Magdalena Tomaszewska-Bolałek [KSIĄŻKA]
5299
Wysyłamy w 24h
Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Kurier 24h 1499
Zamów w ciągu 8 godzin 28 minut,
a otrzymasz produkt już w poniedziałek!
Kategoria | Nauki pomocnicze |
Autor | Magdalena Tomaszewska-Bolałek |
Okładka | miękka ze skrzydełkami |
Ilość stron | 240 |
Opis | Zapierające dech fiordy i piękno przyrody, a jednocześnie trudne warunki geograficzne. Norwegia to kraj, którego mieszkańcy przez lata pokonując wszelkie trudności i wspierając się wzajemnie, stworzyli unikatową kulturę kulinarną. To kraina nabiału, ryb, owoców morza, słodkich wypieków, a także kawy. Warto się przekonać, że to kierunek podróży dla wszystkich szukających mniej znanych smaków. \"Tradycje kulinarne Norwegii\" to kolejna książka poświęcona nordyckiej kulturze kulinarnej autorstwa Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek - kulturoznawcy, dziennikarki i zdobywczyni wielu światowych nagród. Partnerami projektu są: Ambasada Królestwa Norwegii w Warszawie, Arctic Paper, Fundacja Bunkatura, Instytucja Kultury Samorządu Województwa Pomorskiego i Nadbałtyckie Centrum Kultury w Gdańsku. |
EAN | 9788365520845 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2022-10-28 |
ISBN | 9788365520845 |
Autor | Magdalena Tomaszewska-Bolałek |
Rok wydania | 2022 |
Język | polski |
Okładka | miękka ze skrzydełkami |
Ilość stron | 240 |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 16.5x24.5cm |
Długość (razem z opakowaniem) | 230 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 160 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 20 |
Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Nauki pomocnicze
Książki