KSIĄŻKA
Tradycje Kulinarne Japonii - Magdalena Tomaszewska-Bolałek [KSIĄŻKA]

2093

Wysyłamy w 24h

Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Kurier 24h 1499

Zamów w ciągu 12 godzin 37 minut,
a otrzymasz produkt już w poniedziałek!

Sprawdź warunki
Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Autor Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Ilość stron 174
Okładka broszurowa
Opis Książka poświęcona jest historii oraz tradycjom kulinarnym Kraju Kwitnącej Wiśni. Poza opisami produktów spożywczych i technik kulinarnych stosowanych w różnych okresach historycznych odnaleźć w niej można ciekawe informacje dotyczące roli jedzenia w życiu Japończyków na przestrzeni dziejów.
EAN 9788360740002
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2006-12-05
Tytuł oryginalny Tradycje Kulinarne Japonii
ISBN 83-60740-00-3
Autor Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Rok wydania 2006
Wydawca HANAMI
Ilość stron 174
Okładka broszurowa
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 12,5 x 19,5 cm
Wysokość (razem z opakowaniem) 10
Długość (razem z opakowaniem) 195
Szerokość (razem z opakowaniem) 125