KSIĄŻKA
Tradycje Kulinarne Japonii - Magdalena Tomaszewska-Bolałek [KSIĄŻKA]
2093
Wysyłamy w 24h
Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Kurier 24h 1499
Zamów w ciągu 12 godzin 37 minut,
a otrzymasz produkt już w poniedziałek!
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Magdalena Tomaszewska-Bolałek |
Ilość stron | 174 |
Okładka | broszurowa |
Opis | Książka poświęcona jest historii oraz tradycjom kulinarnym Kraju Kwitnącej Wiśni. Poza opisami produktów spożywczych i technik kulinarnych stosowanych w różnych okresach historycznych odnaleźć w niej można ciekawe informacje dotyczące roli jedzenia w życiu Japończyków na przestrzeni dziejów. |
EAN | 9788360740002 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2006-12-05 |
Tytuł oryginalny | Tradycje Kulinarne Japonii |
ISBN | 83-60740-00-3 |
Autor | Magdalena Tomaszewska-Bolałek |
Rok wydania | 2006 |
Wydawca | HANAMI |
Ilość stron | 174 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 12,5 x 19,5 cm |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 10 |
Długość (razem z opakowaniem) | 195 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 125 |
Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Kuchnie świata i regionalne
Książki