KSIĄŻKA
Tradycje i sztuka kulinarna Chin - Ksawery Burski [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Pozostałe |
Autor | Ksawery Burski |
Ilość stron | 310 |
Opis | W książce zawarty jest zarys dziejów chińskiej sztuki kulinarnej, cieszącej się zasłużoną renomą wśród znawców i smakoszy. Autor przytacza w niej również 140 przepisów, stanowiących bardzo skromny fragment niezwykle bogatej (ponad kilka tysięcy potraw!) i urozmaiconej kuchni Chin. |
EAN | 9788380021884 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2016-06-10 |
ISBN | 978-83-8002-188-4 |
Autor | Ksawery Burski |
Rok wydania | 2015 |
Ilość stron | 310 |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Długość (razem z opakowaniem) | 210 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 20 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 142 |
Pozostałe
Książki