KSIĄŻKA
Tradycje i sztuka kulinarna Chin - Ksawery Burski [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Pozostałe
Autor Ksawery Burski
Ilość stron 310
Opis W książce zawarty jest zarys dziejów chińskiej sztuki kulinarnej, cieszącej się zasłużoną renomą wśród znawców i smakoszy. Autor przytacza w niej również 140 przepisów, stanowiących bardzo skromny fragment niezwykle bogatej (ponad kilka tysięcy potraw!) i urozmaiconej kuchni Chin.
EAN 9788380021884
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2016-06-10
ISBN 978-83-8002-188-4
Autor Ksawery Burski
Rok wydania 2015
Ilość stron 310
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Długość (razem z opakowaniem) 210
Wysokość (razem z opakowaniem) 20
Szerokość (razem z opakowaniem) 142