KSIĄŻKA
Towaroznawstwo i przechowywanie żywności ćwiczenie - Joanna Ewa Kowalska [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Biotechnologia, technologia żywności |
Autor | Joanna Ewa Kowalska |
Ilość stron | 178 |
Opis | Ćwiczenia pomogą uczniom przygotować się do egzaminu z kwalifikacji T6. Sporządzanie potraw i napojów. Są świetnym powtórzeniem wiedzy i umiejętności obejmującym ocenę jakości żywności, ocenę towaroznawczą, ocenę organoleptyczną, klasyfikację żywności pod |
EAN | 9788389184658 |
Dział | KSIĄŻKA |
Autor | Joanna Ewa Kowalska |
Rok wydania | 2015 |
Ilość stron | 178 |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Joanna Ewa Kowalska
Biotechnologia, technologia żywności
Książki