KSIĄŻKA
Toksykologia żywności - Stefan Ball [KSIĄŻKA]

1899

Wysyłamy w 72h

Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Kurier 24h 1499
Kategoria Medycyna ogólna
Autor Stefan Ball
Okładka miękka
Opis Toksykologia żywności. Książka zawiera popularną, ale w pełni naukowo udokumentowaną prezentację współczesnej wiedzy na temat skażeń biologicznych i zanieczyszczeń chemicznych żywności, którą codziennie spożywamy. Jest to praktyczny poradnik dla tych wszystkich, którzy pragną uniknąć niebezpieczeństw na jakie wystawia nas inżynieria genetyczna, uprzemysłowione rolnictwo, zaawansowane technologie przetwórstwa i przechowywania, masowa sprzedaż i agresywny marketing.
EAN 9788387340551
Dział KSIĄŻKA
ISBN 83-87340-55-3
Autor Stefan Ball
Rok wydania 1998
Wydawca Medyk
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary A5
Szerokość (razem z opakowaniem) 145
Wysokość (razem z opakowaniem) 7
Długość (razem z opakowaniem) 205