KSIĄŻKA
Testy i zad. prakt. Tech. żywienia... kwal. T.6 [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Biotechnologia, technologia żywności
Autor Piotr Dominik
Ilość stron 80
Okładka broszurowa
Opis Testy egzaminacyjne. Szkoły ponadgimnazjalne liczba ocen: 1 zaloguj się, aby móc oceniać Książka Ilość cena: 29,90 zł Do koszyka Opis Publikacja pomaga w przygotowaniach do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie kucharz w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Zawiera zestaw 5 testów do pisemnej części egzaminu, klucz odpowiedzi do testów oraz zadania praktyczne z przykładowymi rozwiązaniami do części praktycznej. Wszystkie zadania przygotowano zgodnie ze standardami wymagań egzaminacyjnych oraz obecną strukturą egzaminu z kwalifikacji.
EAN 9788302146695
Dział KSIĄŻKA
Autor Piotr Dominik
Rok wydania 2014
Wydawca WSIP
Ilość stron 80
Okładka broszurowa
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 17x24,2 cm