KSIĄŻKA
Technologie prod. cukierniczej. tom II cz.2 REA [KSIĄŻKA]

6599

Wysyłamy w 72h

Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Kurier 24h 1499
Kategoria Przedmioty zawodowe
Autor Magdalena Kaźmierczak
Ilość stron 304
Okładka broszurowa
Opis Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego, a także wyczerpująco omawia typowe wyroby ciastkarskie. Każdy rodzaj produktu uczeń ma szansę wykonać samodzielnie, korzystając z gotowego przepisu i procedur, które często uwzględniają różnice w wyposażeniu szkolnych pracowni.Kontrolę umiejętności praktycznych wspomagają tabele z zestawieniem wad, które powstały w wyrobach na skutek błędów najczęściej popełnianych w procesie produkcji. Pytania na zakończenie rozdziałów sprawdzają nie tylko wiedzę, ale także zachęcają do doskonalenia umiejętności.
EAN 9788302147197
Dział KSIĄŻKA
Nr dopuszczenia kwalifikacja T.4
Autor Magdalena Kaźmierczak
Rok wydania 2014
Klasa wieloletnie
Wydawca WSIP
Ilość stron 304
Okładka broszurowa
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 17x24 cm
Długość (razem z opakowaniem) 240
Wysokość (razem z opakowaniem) 10
Szerokość (razem z opakowaniem) 170