KSIĄŻKA
Technologia żywności. Podręcznik cz.4 - Danuta Kołożyn-Krajewska, Tadeusz Sikora, Włodzimierz Kamiński, Karol Krajewski, Mirosław Słowiński [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Przedmioty zawodowe |
Autor | DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA, TADEUSZ SIKORA, WŁODZIMIERZ KAMIŃSKI więcej |
Opis | Podręcznik zawiera podstawowe wiadomości z zakresu produkcji piekarsko-ciastkarskiej, przetwórstwa mięsnego, przetwórstwa surowców pochodzenia morskiego, przetwórstwa jajczarsko-drobiarskiego, przetwórstwa mleczarskiego oraz produkcji koncentratów spożywczych. |
EAN | 9788302079788 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2012-12-29 |
Nr katalogowy | 103005 |
ISBN | 978-83-02-07978-8 |
Autor | DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA, TADEUSZ SIKORA, WŁODZIMIERZ KAMIŃSKI, KAROL KRAJEWSKI, MIROSŁAW SŁOWIŃSKI |
Klasa | wieloletnie |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Przedmioty zawodowe
Książki