KSIĄŻKA
Technologia żywności. Podręcznik cz.4 - Danuta Kołożyn-Krajewska, Tadeusz Sikora, Włodzimierz Kamiński, Karol Krajewski, Mirosław Słowiński [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Przedmioty zawodowe
Autor DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA, TADEUSZ SIKORA, WŁODZIMIERZ KAMIŃSKI więcej
Opis Podręcznik zawiera podstawowe wiadomości z zakresu produkcji piekarsko-ciastkarskiej, przetwórstwa mięsnego, przetwórstwa surowców pochodzenia morskiego, przetwórstwa jajczarsko-drobiarskiego, przetwórstwa mleczarskiego oraz produkcji koncentratów spożywczych.
EAN 9788302079788
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2012-12-29
Nr katalogowy 103005
ISBN 978-83-02-07978-8
Autor DANUTA KOŁOŻYN-KRAJEWSKA, TADEUSZ SIKORA, WŁODZIMIERZ KAMIŃSKI, KAROL KRAJEWSKI, MIROSŁAW SŁOWIŃSKI
Klasa wieloletnie
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]