KSIĄŻKA
Technologia żywności. Podręcznik cz.3 - Jarczyk Andrzej [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Przedmioty zawodowe |
Autor | JARCZYK ANDRZEJ |
Opis | Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy III technikum technologii żywności oraz szkoły policealnej; zawód technik technologii żywności. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności. Część 3. podręcznika zawiera wiadomości z zakresu higieny produkcji żywności oraz gospodarki wodno-ściekowej i energetycznej w zakładach przetwórstwa spożywczego. Podano w nim również w zarysie najważniejsze wiadomości na temat przetwórstwa owoców i warzyw, przemysłu fermentacyjnego, przetwórstwa zbóż, surowców olejarskich i ziemniaków oraz przemysłu cukrowniczego. |
EAN | 9788302079771 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2012-12-29 |
Nr katalogowy | 103003 |
ISBN | 83-02-07977-4 |
Autor | JARCZYK ANDRZEJ |
Klasa | wieloletnie |
Rok wydania | 2008 |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 165 |
Długość (razem z opakowaniem) | 235 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 12 |
Przedmioty zawodowe
Książki