KSIĄŻKA
Technologia żywności. Podręcznik cz.3 - Jarczyk Andrzej [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Przedmioty zawodowe
Autor JARCZYK ANDRZEJ
Opis Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy III technikum technologii żywności oraz szkoły policealnej; zawód technik technologii żywności. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności. Część 3. podręcznika zawiera wiadomości z zakresu higieny produkcji żywności oraz gospodarki wodno-ściekowej i energetycznej w zakładach przetwórstwa spożywczego. Podano w nim również w zarysie najważniejsze wiadomości na temat przetwórstwa owoców i warzyw, przemysłu fermentacyjnego, przetwórstwa zbóż, surowców olejarskich i ziemniaków oraz przemysłu cukrowniczego.
EAN 9788302079771
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2012-12-29
Nr katalogowy 103003
ISBN 83-02-07977-4
Autor JARCZYK ANDRZEJ
Klasa wieloletnie
Rok wydania 2008
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Szerokość (razem z opakowaniem) 165
Długość (razem z opakowaniem) 235
Wysokość (razem z opakowaniem) 12