KSIĄŻKA
Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta. Podręcznik cz. 2 - Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek, Danuta Górecka [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Pozostałe |
Autor | Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek więcej |
Ilość stron | 434 |
Okładka | broszurowa |
Opis | Podręcznik przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. |
EAN | 9990000103492 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2012-12-29 |
ISBN | 9990000103492 |
Autor | Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek, Danuta Górecka |
Klasa | wieloletnie |
Rok wydania | 2006 |
Ilość stron | 434 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Pozostałe
Książki