KSIĄŻKA
Technologia gastronomiczna z obsługą konsumenta. Podręcznik cz. 2 - Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek, Danuta Górecka [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Pozostałe
Autor Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek więcej
Ilość stron 434
Okładka broszurowa
Opis Podręcznik przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej.
EAN 9990000103492
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2012-12-29
ISBN 9990000103492
Autor Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek, Danuta Górecka
Klasa wieloletnie
Rok wydania 2006
Ilość stron 434
Okładka broszurowa
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]