KSIĄŻKA
Technologia gastr. z towar.. 2 ZSZ REA-WSiP [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Biotechnologia, technologia żywności
Autor Małgorzata Konarzewska, Barbara Zielonka, Maria Konarzewska-Sokołowska
Ilość stron 208
Okładka broszurowa
Opis Część 2. podręcznika obejmuje następujące zagadnienia: mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawywegetariańskie i jarskie, kuchnia staropolska, polska współczesna i kuchnie regionalne.Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii i receptur, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. W podręczniku uwzględniono standardy wymagańegzaminacyjnych. Opracowano go zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie ,,kucharz małej gastronomii".
EAN 9788302141058
Dział KSIĄŻKA
Nr dopuszczenia 11/2004
Autor Małgorzata Konarzewska, Barbara Zielonka, Maria Konarzewska-Sokołowska
Rok wydania 2013
Wydawca WSIP
Ilość stron 208
Okładka broszurowa
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 20,5x26 cm