KSIĄŻKA
Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Egzamin zawodowy - Anna Skrzypek [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Pozostałe
Seria Egzamin Zawodowy
Autor Anna Skrzypek
Ilość stron 136
Okładka miękka
Opis Książka Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz to kompendium wiedzy, które pozwala bez wysiłku i stresu przygotować się do pisemnego egzaminu zawodowego w kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Publikacja stanowi nieocenioną pomoc w porządkowaniu wiedzy dla uczniów kierunków technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Książka została podzielona na rozdziały tożsame z efektami kształcenia zawartymi w podstawie programowej z 2019 roku. Cennym uzupełnieniem są umieszczone po każdym rozdziale przykładowe zadania z odpowiedziami ułatwiające utrwalanie wiedzy.
EAN 9788382220636
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2021-02-18
ISBN 978-83-8222-063-6
Seria Egzamin Zawodowy
Autor Anna Skrzypek
Wydanie 1
Rok wydania 2021
Ilość stron 136
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Długość (razem z opakowaniem) 283
Szerokość (razem z opakowaniem) 206