KSIĄŻKA
Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Egzamin zawodowy - Anna Skrzypek [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Pozostałe |
Seria | Egzamin Zawodowy |
Autor | Anna Skrzypek |
Ilość stron | 136 |
Okładka | miękka |
Opis | Książka Egzamin zawodowy. Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz to kompendium wiedzy, które pozwala bez wysiłku i stresu przygotować się do pisemnego egzaminu zawodowego w kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań. Publikacja stanowi nieocenioną pomoc w porządkowaniu wiedzy dla uczniów kierunków technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Książka została podzielona na rozdziały tożsame z efektami kształcenia zawartymi w podstawie programowej z 2019 roku. Cennym uzupełnieniem są umieszczone po każdym rozdziale przykładowe zadania z odpowiedziami ułatwiające utrwalanie wiedzy. |
EAN | 9788382220636 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2021-02-18 |
ISBN | 978-83-8222-063-6 |
Seria | Egzamin Zawodowy |
Autor | Anna Skrzypek |
Wydanie | 1 |
Rok wydania | 2021 |
Ilość stron | 136 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Długość (razem z opakowaniem) | 283 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 206 |
Egzamin Zawodowy
Anna Skrzypek
Pozostałe
Książki