KSIĄŻKA
Tajniki suszenia żywności. Jak w pełni wykorzystać możliwości dehydratora - Michelle Koegh [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Pozostałe |
Autor | Michelle Koegh |
Ilość stron | 192 |
Opis | Tajniki suszenia żywności to praktyczny przewodnik, dzięki któremu krok po kroku nauczysz się wyczarowywać pyszne, pożywne smakołyki z łatwo psujących się owoców, warzyw, mięs czy ziół. Odkryjesz zasady suszenia poszczególnych produktów oraz zapoznasz się ze wskazówkami, które pozwolą ci uniknąć podstawowych błędów. W książce znajdziesz cenne informacje na temat: - zalet domowego suszenia żywności - mechanizmu działania dehydratora - wyboru odpowiedniego dehydratora i innych akcesoriów kuchennych - zasad bezpieczeństwa żywnościowego - metod pozwalających na zachowanie smaku i koloru suszonych produktów - produktów najlepiej nadających się do suszenia - czynników wpływających na czas suszenia żywności - sposobów przygotowywania żywności do suszenia - przechowywania wysuszonych produktów |
EAN | 9788375795202 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2016-09-28 |
ISBN | 978-83-7579-520-2 |
Autor | Michelle Koegh |
Rok wydania | 2016 |
Wydanie | 1 |
Ilość stron | 192 |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 14 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 200 |
Długość (razem z opakowaniem) | 215 |
Pozostałe
Książki