KSIĄŻKA
Tajniki suszenia żywności. Jak w pełni wykorzystać możliwości dehydratora - Michelle Koegh [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Pozostałe
Autor Michelle Koegh
Ilość stron 192
Opis Tajniki suszenia żywności to praktyczny przewodnik, dzięki któremu krok po kroku nauczysz się wyczarowywać pyszne, pożywne smakołyki z łatwo psujących się owoców, warzyw, mięs czy ziół. Odkryjesz zasady suszenia poszczególnych produktów oraz zapoznasz się ze wskazówkami, które pozwolą ci uniknąć podstawowych błędów. W książce znajdziesz cenne informacje na temat: - zalet domowego suszenia żywności - mechanizmu działania dehydratora - wyboru odpowiedniego dehydratora i innych akcesoriów kuchennych - zasad bezpieczeństwa żywnościowego - metod pozwalających na zachowanie smaku i koloru suszonych produktów - produktów najlepiej nadających się do suszenia - czynników wpływających na czas suszenia żywności - sposobów przygotowywania żywności do suszenia - przechowywania wysuszonych produktów
EAN 9788375795202
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2016-09-28
ISBN 978-83-7579-520-2
Autor Michelle Koegh
Rok wydania 2016
Wydanie 1
Ilość stron 192
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wysokość (razem z opakowaniem) 14
Szerokość (razem z opakowaniem) 200
Długość (razem z opakowaniem) 215