KSIĄŻKA
Szybko I Smacznie Prze(TW)ory (TW) [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Ilość stron | 48 |
Okładka | twarda |
Opis | Dobry dżem powinien być błyszczący, klarowny i smakować jak owoc z którego został przygotowany. Przygotowanie marmolady jest zdecydowanie łatwiejsze niż przygotowanie dżemu, gdyż owoce cytrusowe zawierają dużo kwasów i pektyn niezbędnych do ścięcia się przetworu. Szybkie i proste przepisy na przetwory. Wskazówki krok po kroku, informacja o rzeczywistym czasie przyrządzania. Informacje o wartości kalorycznej każdej potrawy. Dania łatwe w przygotowaniu, niewymagające użycia specjalistycznego sprzętu kuchennego. Wszystkie przepisy sprawdzone i wypróbowane. |
EAN | 9788327403391 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2013-03-04 |
ISBN | 978-83-274-0339-1 |
Rok wydania | 2013 |
Ilość stron | 48 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 19.5 x 24 cm |
Kuchnie świata i regionalne
Książki