KSIĄŻKA
Sztuka usługiwania. Jak być dobrym kelnerem [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Pozostałe |
Autor | Aldona Janasik, Dorota Zarczuk |
Ilość stron | 234 |
Okładka | broszurowa |
Opis | Pierwsza książka wydana w języku polskim, poświęcona sztuce nowoczesnej obsługi kelnerskiej. Skupia się na tym, co w zawodzie kelnera jest najważniejsze - na umiejętnościach interpersonalnych, prezentacyjnych, komunikacyjnych i sprzedażowych, niezbędnych do tego, by odnieść sukces w zawodzie kelnera. Książka kładzie nacisk na praktykę. Jest napisana językiem bezpośrednim, wzbogacona przykładami, anegdotami, ćwiczeniami do wykonania "na żywo" oraz wywiadami z doświadczonymi przedstawicielami branży restauracyjnej. - Co odróżnia kelnera przeciętnego od kelnera wybitnego - cechy, postawy, umiejętności - Kelner jako gospodarz i doradca ds. potraw - Skuteczne narzędzia sprzedaży kelnerskiej - Scenariusz profesjonalnej obsługi klienta - Typologie klientów i zasady ich obsługi - Jak radzić sobie z trudnymi klientami i w trudnych sytuacjach - Wskazówki dla menedżerów sali - Praktyczne ćwiczenia i scenki do oceny - Opinie profesjonalistów branży restauracyjnej |
EAN | 9788375564600 |
Dział | KSIĄŻKA |
Autor | Aldona Janasik, Dorota Zarczuk |
Rok wydania | 2013 |
Wydawca | CeDeWu |
Ilość stron | 234 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 16,5x21 cm |
Pozostałe
Książki