KSIĄŻKA
Szkoła Pieczenia (twarda) - Dr Oetker [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Pozostałe
Autor Dr Oetker, Oetker Dr
Ilość stron 160, 156
Okładka twarda
Opis Czy można upiec sernik lepszy od sernika mamy? Albo ciasto orzechowe smaczniejsze od orzechowca babci? Jak zaskoczyć i mamę, i babcię doskonałą, soczystą tartą jabłkową własnego wypieku? Szkoła pieczenia jest dla wszystkich, którzy od początku przygody z pieczeniem chcą robić to dobrze. W podręczniku Dr. Oetkera obok klasycznego jabłecznika, babki piaskowej i placka drożdżowego są też przepisy na pikantne śniadaniowe muffinki, precelki i bułeczki - z kminkiem, pomidorami i mozzarellą, nadzieniem twarogowym? Każdy z 80 przepisów został wielokrotnie sprawdzony w kuchni Dr. Oetkera. Kolorowe zdjęcia (jest ich ponad 400) będą pomocą dla początkujących oraz inspiracją dla zaawansowanych.
Czy można upiec sernik lepszy od sernika mamy? Albo ciasto orzechowe smaczniejsze od orzechowca babci? Jak zaskoczyć i mamę, i babcię doskonałą, soczystą tartą jabłkową własnego wypieku? Szkoła pieczenia jest dla wszystkich, którzy od początku przygody z pieczeniem chcą robić to dobrze. W podręczniku Dr. Oetkera obok klasycznego jabłecznika, babki piaskowej i placka drożdżowego są też przepisy na pikantne śniadaniowe muffinki, precelki i bułeczki ? z kminkiem, pomidorami i mozzarellą, nadzieniem twarogowym? Każdy z 80 przepisów został wielokrotnie sprawdzony w kuchni Dr. Oetkera. Kolorowe zdjęcia (jest ich ponad 400) będą pomocą dla początkujących oraz inspiracją dla zaawansowanych.
EAN 9788325804527
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2011-05-27
Tytuł oryginalny Szkoła Pieczenia (twarda), GRUNDBACKBUCH
ISBN 978-83-258-0452-7
Autor Dr Oetker, Oetker Dr
Rok wydania 2011
Wydanie 1
Wydawca Weltbild / Świat Książki
Ilość stron 160, 156
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 18 x 24 cm, 178 x 245 x 15