KSIĄŻKA
Szaszłyk i kebab - Opracowanie zbiorowe [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Ilość stron | 112 |
Okładka | twarda |
Opis | Prezentujemy zestaw przepisów na niezwykle popularne w naszym kraju szaszłyki i kebaby ? te wywodzące się z kuchni orientalnej specjały można przyrządzić na mnóstwo sposobów. Znajdziesz tu przysmaki z różnych gatunków mięsa (drobiu, wieprzowiny, wołowiny i jagnięciny), ryb, a także z samych warzyw czy owoców. Dowiesz się, jak przyrządzić m.in.: szaszłyki drobiowe z brzoskwiniami, szaszłyki wiejskie, suvlaki, szisz kebeb, döner kebab, szaszłyki z łososia i ananasa oraz szaszłyki z krewetek. Publikację uzupełniają receptury na sosy, które wyśmienicie podkreślą smak przyrządzanych szaszłyków i kebabów, np. tzatziki czy barbecue. |
EAN | 9788377071243 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2012-04-10 |
ISBN | 978-83-7707-124-3 |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Wydanie | 1 |
Rok wydania | 2012 |
Ilość stron | 112 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 171 x 217 x 10 |
Opracowanie zbiorowe
Kuchnie świata i regionalne
Książki