KSIĄŻKA
Staropolskie marynaty. Sprawdzone receptury na przetwory - Opracowanie zbiorowe [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Ilość stron | 144 |
Okładka | twarda |
Opis | W niniejszej publikacji prezentujemy bogaty zbiór receptur na marynowane i kiszone warzywa, owoce oraz grzyby. Obok popularnych przepisów na buraczki w occie czy korniszony znajdziesz tu ciekawe pomysły m.in. na czerwoną kapustę marynowaną ze śliwkami, czereśnie w winiaku i kiszone jabłka. Ponadto przedstawiamy receptury na kapustę kiszoną w różnych wariantach oraz marynowane sałatki i jarzynki ? np. sałatkę z papryki po węgiersku ? stanowiące idealne przystawki do obiadów. |
EAN | 9788377070574 |
Dział | KSIĄŻKA |
ISBN | 978-83-7707-057-4 |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Wydanie | 1 |
Rok wydania | 2011 |
Ilość stron | 144 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 171 x 246 x 14 |
Opracowanie zbiorowe
Kuchnie świata i regionalne
Książki