KSIĄŻKA
Spektroskopia optyczna w ocenie jakości żywienia - Ewa Sikorska [KSIĄŻKA]

2699

Wysyłamy w ciągu 2‑7 dni

Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Kurier 24h 1499
Kategoria Chemia ogólna
Autor Ewa Sikorska
Ilość stron 333
Okładka miękka
Opis Koncepcja zastosowania spektroskopii optycznej do oceny jakości żywności Techniki spektroskopii optycznej stosowane w badaniach żywności Pomiar widm żywności Metody chemometryczne stosowane do analizy widm Modele kalibracyjne Zastosowania spektroskopii optycznej w ocenie jakości żywności
EAN 9788366199026
Dział KSIĄŻKA
ISBN 9788366199026
Autor Ewa Sikorska
Rok wydania 2019
Język polski
Ilość stron 333
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 17.0x24.2cm