KSIĄŻKA
Specjały polskiej kuchni - Barbara Adamczewska [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Seria | Biblioteczka Poradnika Domowego |
Autor | Barbara Adamczewska |
Ilość stron | 96 |
Okładka | miękka |
Opis | Smaki nie znają granic, kuchnie narodowe lub regionalne są skutkiem zapożyczeń, mód i... zbiegów okoliczności. Tak też kształtowała się i nasza kuchnia. To co uważamy za typowo polskie danie jest najczęściej połączeniem rodzimych i obcych wpływów kulinarnych. W ostatnich czasach szeroko otwarły się możliwości poznawania i przejmowania tego co smaczne w kuchniach europejskich i światowych, coraz rzadziej więc gotujemy potrawy typowo polskie, a niedługo pewnie nie będziemy umieli ich sporządzić. Dlatego przygotowaliśmy dla Państwa książeczkę, która pozwoli ocalić od zapomnienia rodzimą tradycję kulinarną. |
EAN | 9788389325761 |
Dział | KSIĄŻKA |
ISBN | 83-7337-565-1 |
Seria | Biblioteczka Poradnika Domowego |
Autor | Barbara Adamczewska |
Ilość stron | 96 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 202 mm x 202 mm |
Biblioteczka Poradnika Domowego
Kuchnie świata i regionalne
Książki