KSIĄŻKA
Sosy (twarda) - Peter Auer [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Peter Auer |
Ilość stron | 160 |
Okładka | twarda |
Opis |
Przepisy podstawowe i ich warianty Aromatyczny wywar, pożywne sosy pieczeniowe, delikatne sosy śmietanowe, owocowe winegrety, ostre pesto, pieniste zabajone - jak krok po kroku przyrządzić wykwintne dodatki do mięsa, ryby, sałaty, warzyw, makaronów i deserów. To, co naprawdę ważne Sposoby przyrządzania sosów i potrzebne składniki, akcesoria kuchenne, informacje o produktach spożywczych, pomoc w razie problemów - dzięki naszym wskazówkom nawet laik bez trudu opanuje sztukę gotowania. Pasja twórcza Ten, kto wie, o co naprawdę chodzi w gotowaniu, będzie miał ochotę wypróbować 180 przepisów na sosy, pesto, dipy i chutney oraz poeksperymentować z różnymi składnikami. |
EAN | 9783863800246 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2011-11-10 |
Tytuł oryginalny | Sosy (twarda) |
ISBN | 978-38-63800-24-6 |
Autor | Peter Auer |
Rok wydania | 2011 |
Wydawca | MAK Verlag |
Ilość stron | 160 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 26,5 x 23,5 cm |
Kuchnie świata i regionalne
Książki