KSIĄŻKA
Sosy (twarda) - Peter Auer [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Autor Peter Auer
Ilość stron 160
Okładka twarda
Opis Przepisy podstawowe i ich warianty
Aromatyczny wywar, pożywne sosy pieczeniowe, delikatne sosy śmietanowe, owocowe winegrety, ostre pesto, pieniste zabajone - jak krok po kroku przyrządzić wykwintne dodatki do mięsa, ryby, sałaty, warzyw, makaronów i deserów.
To, co naprawdę ważne
Sposoby przyrządzania sosów i potrzebne składniki, akcesoria kuchenne, informacje o produktach spożywczych, pomoc w razie problemów - dzięki naszym wskazówkom nawet laik bez trudu opanuje sztukę gotowania.
Pasja twórcza
Ten, kto wie, o co naprawdę chodzi w gotowaniu, będzie miał ochotę wypróbować 180 przepisów na sosy, pesto, dipy i chutney oraz poekspery­mentować z różnymi składnikami.
EAN 9783863800246
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2011-11-10
Tytuł oryginalny Sosy (twarda)
ISBN 978-38-63800-24-6
Autor Peter Auer
Rok wydania 2011
Wydawca MAK Verlag
Ilość stron 160
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 26,5 x 23,5 cm